Vloerentechniek
 


Betonlook / Woonbeton


Betonlook vloeren benaderen in verschillende grijstinten het effect van een gevlinderde betonvloer als eindafwerking. Er zijn verschillende betonlook vloeren met elk hun voor- en nadelen. Om het gewenste eindresultaat te realiseren is het belangrijk voor ons uw verwachtingen en eisen kenbaar te maken zodat wij u goed kunnen adviseren en informeren.


Weber Floor Design:

Een industriële eindafwerking met hoge slijtvastheid. Geschikt voor het crieeren van eigentijdse, karakteristieke en unieke look in bijvoorbeeld showrooms, kantoren, woonkamers ed. Toepasbaar als exclusieve ''designvloer''/betonlook in verschillende interieurontwerpen en interieurstijlen.

Betonlook Gietvloeren:

PU of Epoxy is de meest bekende betonlook kunststof vloerafwerking. Dit type vloerafwerking kan helemaal naadloos worden gelegd en zijn makkelijk in onderhoud.


Woonbeton:

Woonbeton is een hoogwaardig cementproduct welke tijdens de realisatie gemend wordt met een speciale hars waardoor het product sterk en enigszins flexibel wordt, hierdoor is de betonlaag vrijwel niet meer scheurgevoelig. Woonbeton is circa 3 mm dik en kan worden aangebracht op verschillende ondergronden zoals een cementdekvloer of gietdekvloer.


Tybri DECO, een duurzame eersteklas afwerking voor wand en vloer, superstrak, vloeistofdicht en toch ademend. Stijlvolle, naadloze basis voor wand of vloer, leverbaar in 23 natuurlijke kleuren en niet onbelangrijk enorm onderhoudsvriendelijk. Tybri DECO bestaat uit vermalen rotsgesteente dat met bindmiddelen wordt verwerkt tot een hoogwaardige, waterdichte pasta. Het hoog alkalisch karakter van Tybri DECO maakt de wandafwerking ongevoelig voor bacteriën en schimmels. Het product is keihard maar ademend, wat het ideaal maakt voor luchtvochtige ruimtes. Bent u geïnteresseerd in een vloerafwerking van Tybri Total Projects, vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken voor een projectbezoek. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren, wij adviseren u met plezier.