Vloerentechniek
 

BETON CIRE / Tybri DECO:


Duurzame wand- en vloerafwerking met betonlook uitstraling

Sfeerbepaling en uitstraling zijn belangrijke voorwaarden voor uw wand- of vloerafwerking. Vloer en wandafwerking bepalen in grote mate de uitstraling van uw ruimte. Gaat uw voorkeur uit naar een robuuste en basic uitstraling, een warme decoratieve uitstraling? 

Tybri DECO, een duurzame eersteklas afwerking voor wand en vloer, superstrak, vloeistofdicht en toch ademend. Stijlvolle, naadloze basis voor wand of vloer, leverbaar in 23 natuurlijke kleuren en niet onbelangrijk enorm onderhoudsvriendelijk. Tybri DECO bestaat uit vermalen rotsgesteente dat met bindmiddelen wordt verwerkt tot een hoogwaardige, waterdichte pasta. Het hoog alkalisch karakter van Tybri DECO maakt de wandafwerking ongevoelig voor bacteriën en schimmels. Het product is keihard maar ademend, wat het ideaal maakt voor luchtvochtige ruimtes. 

Tybri DECO is verkrijgbaar in diverse structuren: van rotsstructuur tot geheel glad. Wand & Vloerafwerkingen voor uw:

- Badkamer

- Toiletruimte

- Woonkamer

- Slaapkamer

- Keuken

- Garage

- Etalage

- Reclamezuilen

- Showrooms

- Kantoorinterieur

- Presentatie panelen

- Winkel

- Tafelbladen

- Aanrechtblad

 

Voordelen Tybri DECO:

- Fraaie robuuste uitstraling

- Zeer onderhoudsvriendelijk

- Vloeistofdicht

- Schimmelvrij

- Scheurvrij

- Naadloos

- 5 jaar garantie

- Prijstechnisch een goed alternatief dan een PU Gietvloer ( Betonlook )


Bent u geïnteresseerd in een wand- of vloerafwerking van Tybri DECO, vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken voor een projectbezoek. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren, wij adviseren u met plezier.